• Om Mästerkocken
  • Kontakt
  • Tema
    • Alla hjärtans dag
    • Bröllop
    • Dop
    • Halloween
    • Jul
    • Kalas
    • Kräftskiva
    • Midsommar
    • Nyår
    • Påsk
    • Student
  • Fågel
    • Anka, gås & kalkon
    • Kyckling
    • Vilt
    • Övrig fågel
  • Fisk
    • Fisk
    • Skaldjur
  • Kött
    • Fläsk
    • Lamm
    • Nöt
    • Vilt
  • Grönt
    • Frukt & bär
    • Grönsaker
    • Potatis
    • Rotfrukter
    • Vegetariskt
  • Pasta, ris & gryn
    • Gryn
    • Nudlar
    • Pastarätter
    • Risrätter
  • Rätter
    • Gryta
    • Paj
    • Piroger
    • Pizza
    • Sallad
    • Soppa
  • Meny
    • Brunch
    • Desserter
    • Förrätter
    • Snacks
    • Huvudrätter
    • Tillbehör
  • Bak
    • Bakelser
    • Dessertpaj
    • Konditorikakor & konfekt
    • Matbröd & bullar
    • Mjuka kakor
    • Muffins
    • Småkakor, skorpor & kex
    • Tårtor
    • Vetebröd & bullar
  • Dryck
    • Drinkar
    • Kallt
    • Smoothies
    • Varmt
  • Veckomenyer
    • Veckomeny 1
    • Veckomeny 2
    • Veckomeny 3
    • Veckomeny 4
    • Veckomeny 5
    • Veckomeny 6
    • Veckomeny 7
    • Veckomeny 8
    • Veckomeny 9
    • Veckomeny 10
    • Veckomeny 11
    • Veckomeny 12
    • Veckomeny 13
    • Veckomeny 14
    • Veckomeny 15
    • Veckomeny 16
    • Veckomeny 17
    • Veckomeny 18
    • Veckomeny 19
    • Veckomeny 20
  • Artiklar
Meny > Brunch > Picknickbaguette

Picknickbaguette

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 röster, betyg: 3.00av 5)
Loading...
En fylld baguette är perfekt som utflyktsmat. Väl på plats är det sedan lätt och praktiskt att skära baguetten i delar och äta med händerna.
  • Förbereda 20 min
  • Tillaga
  • Betyg: baserat på 1 recensioner
Näringsfakta:
Kolhydrater: 26.4 g
Fett: 15.6 g
KCal: 289
Mättat fett: 5.9 g
Glutenfri: Nej
Laktosfri: Nej

Ingredienser:(6)

  • 1 liten röd paprika
  • 50 g majs
  • 75 g rucola
  • 1 dl kesella
  • 1 ½ dl färskost, tex philadelphia
  • Färskpressad saft av ½ citron
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 baguette
  • ½ dl majonnäs
  • Övrigt:
  • Smörgåspapper
  • Snöre

Instruktioner:

Steg 1 Skölj paprikan, kärna ur den och tärna den fint. Låt majskornen rinna av. Skölj och torka av rucolabladen.
Steg 2 Behåll pappret på och dela baguetten i 6 bitar med en vass kniv vid servering.
Steg 3 Blanda kesella, färskost, citronsaft och senap. Tillsätt tärnad paprika och majs och krydda med salt och peppar.
Steg 4 Lägg resten av rucolabladen ovanpå ostkrämen och täck med den övre baguette-halvan. Slå in baguetten i smörgåspapper och bind om med snöre.
Steg 5 Dela baguetten på längden och gröp ur de båda hal-vorna. Bred majonnäsen i ett jämnt lager på den undre halvan och lägg på hälften av rucolasalladen. Bred sedan på ostkrämen.
Print Friendly, PDF & Email

VARIERA FYLLNINGEN

Variera gärna baguetterna med en lax- och färsk-ostfyllning: Tärna 150 g rökt lax fint. Blanda kesella, färskost, salt, peppar och citronsaft med 1–2 tsk riven pepparrot och lax. Fortsätt enligt receptet ovan.
  • On: December 19, 2012
  • In: Brunch, Matbröd & bullar
  • Comments Off on Picknickbaguette

← Föregående recept
Pannkakor med lönnsirap

Nästa recept →
Aprikosfocaccia

Liknande recept

  • Crêpes Suzette

    Om man vill bjuda på något riktigt läckert ska man prova den här klassiska franska rätten. Apelsinjuice är den hemliga...

  • Cheddar- och jalapeñobröd

    Dessa goda och heta bröd tillagas i muffinspanna. I USA har matbröd ofta karaktär av muffins, även om de bakas med...

  • Äppelkefir med hallonpuré

    Att äta kefir eller filmjölk är att vara snäll mot magen! Men det kan behövas lite omväxling när det gäller serveringen....

  • Müslimuffins med pek...

    Det är svårt att låta bli de här goda och nyttiga muffinsen som ger ett fiberrikt och rejält mellanmål.

  • Nöt- och kokosmüsli

    Den här mycket näringsrika och goda frukostmüslin är lätt att blanda, njut av den goda smaken av hemlagat!

Dela

  • Tweet
Home © 2012 Mästerkocken