• Om Mästerkocken
  • Kontakt
  • Tema
    • Alla hjärtans dag
    • Bröllop
    • Dop
    • Halloween
    • Jul
    • Kalas
    • Kräftskiva
    • Midsommar
    • Nyår
    • Påsk
    • Student
  • Fågel
    • Anka, gås & kalkon
    • Kyckling
    • Vilt
    • Övrig fågel
  • Fisk
    • Fisk
    • Skaldjur
  • Kött
    • Fläsk
    • Lamm
    • Nöt
    • Vilt
  • Grönt
    • Frukt & bär
    • Grönsaker
    • Potatis
    • Rotfrukter
    • Vegetariskt
  • Pasta, ris & gryn
    • Gryn
    • Nudlar
    • Pastarätter
    • Risrätter
  • Rätter
    • Gryta
    • Paj
    • Piroger
    • Pizza
    • Sallad
    • Soppa
  • Meny
    • Brunch
    • Desserter
    • Förrätter
    • Snacks
    • Huvudrätter
    • Tillbehör
  • Bak
    • Bakelser
    • Dessertpaj
    • Konditorikakor & konfekt
    • Matbröd & bullar
    • Mjuka kakor
    • Muffins
    • Småkakor, skorpor & kex
    • Tårtor
    • Vetebröd & bullar
  • Dryck
    • Drinkar
    • Kallt
    • Smoothies
    • Varmt
  • Veckomenyer
    • Veckomeny 1
    • Veckomeny 2
    • Veckomeny 3
    • Veckomeny 4
    • Veckomeny 5
    • Veckomeny 6
    • Veckomeny 7
    • Veckomeny 8
    • Veckomeny 9
    • Veckomeny 10
    • Veckomeny 11
    • Veckomeny 12
    • Veckomeny 13
    • Veckomeny 14
    • Veckomeny 15
    • Veckomeny 16
    • Veckomeny 17
    • Veckomeny 18
    • Veckomeny 19
    • Veckomeny 20
  • Artiklar
Meny > Snacks > Kokoschoklad

Kokoschoklad

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga betyg ännu)
Loading...
SMaskigt snabbgodis om du har knapert i skåpen.
  • Förbereda 5min
  • Tillaga 5min
  • Betyg: baserat på recensioner

Ingredienser:(5)

  • 1 st Kokos
  • 15 hg Blockchoklad

Instruktioner:

Steg 1 Smält chokladen och blanda ner kokos.
Steg 2 Klicka ut på bakplåtspapper och låt stelna.
Print Friendly, PDF & Email

HEMMAGJORD FÄRSKOST

Färskost är lätt att röra samman och alltid lika gott till kex. Låt en stor burk, ca 1 l, tjock grekisk yoghurt rinna av i ett kaffefilter eller liknande över natten, kvar blir då 6–7 dl ostmassa. Även om yoghurten redan är avrunnen så skadar det inte att den får rinna av ytterligare någon tim. Pressa ner 3 vitlöksklyftor och tillsätt ½ finhackad rödlök. Blanda ner ca 1 ½ dl finhackade örter efter egen smak. Salta och peppra. Finhacka till sist lite extra örter och rulla färskosten i örthacket. Förvara i kylen tills osten ska serveras.
  • On: December 19, 2012
  • In: Snacks
  • Comments Off on Kokoschoklad

← Föregående recept
Knapriga timjanskex

Nästa recept →
Kryddiga papadums

Liknande recept

  • Hemrörd gräslöksost

    God dipp-sås till till tilltugg.

  • Kalixrom på spenatroyal

    ”Min far har varit en stor inspiration sedan jag var liten. Varje helg tog han fram en tjock matlagningsbok och valde...

  • Äppelkefir med hallonpuré

    Att äta kefir eller filmjölk är att vara snäll mot magen! Men det kan behövas lite omväxling när det gäller serveringen....

  • Müslimuffins med pek...

    Det är svårt att låta bli de här goda och nyttiga muffinsen som ger ett fiberrikt och rejält mellanmål.

  • Ljummen chèvre på spenat

    Den brynta getosten serveras på en bädd av fräsch, späd spenat och garneras med tomater, rostade pinje-nötter och...

Dela

  • Tweet
Home © 2012 Mästerkocken